Over mij

Mijn naam is Mariska van Dam. Samen met Hans en onze rottweilers Cartouche en Boris wonen wij met heel veel plezier in een piepklein dorp in de Betuwe. Saai? Helemaal niet. Wij genieten enorm van de stilte en de rust. Je kunt hier prachtig wandelen door de fruitboomgaarden, over dijken en door polders. En wil je naar de stad dan ben je daar zo. Verder houden wij enorm van lekker eten, samen of met vrienden of familie en daarnaast genieten wij graag van onze vakanties in Italië.

Droom in duigen

Helaas zijn wij ongewenst kinderloos. Zeker 5 jaar lang stond ons leven in het teken van kinderen krijgen. Alles draaide daarom. Keuzes werden gemaakt met het gedroomde gezin in ons achterhoofd. Na 5 intensieve jaren met de nodige ziekenhuisbehandelingen, besloten we het roer om te gooien. We wilden heel graag weer gaan leven. En langzaam, stapje voor stapje hebben we die modus gevonden. We hebben ons leven alweer een tijd lekker op de rit en genieten hier voor 200% van.

 

Ik ben niet voor 1 gat te vangen!

Ik wilde heel graag mijn eigen bedrijf beginnen. Zelfstandig ondernemer zijn. Die droom is ruim 5 jaar geleden uitgekomen. Afgelopen jaren heb ik als business- en eventmanager heel veel ondernemers ondersteund met name op het gebied van online marketing en events. Van het brainstormen over supergave strategieën, het maken van plannen, het creatief meedenken over de invulling van het programma van de bijeenkomst tot het praktisch bouwen van een websitepagina, Facebook of LinkedIn advertenties, sales- en trustfunnels, webinars en natuurlijk de organisatie van het event zelf.

 

Maar ik heb ook gave bruiloften, gala's, foodtruck festivals en bedrijfsfeesten mogen organiseren. Ik vind het heerlijk om met ondernemers te sparren, mijn handen uit de mouwen te steken, te ontzorgen en een event tot een daverend succes te maken waar nog lang over gesproken wordt.

 

Ik weet hoe je jezelf op de kaart kunt zetten, het hart van de klant weet te raken en hier de juiste stappen in te nemen. Ik ben daardoor echt een sparringpartner voor mijn klanten en dat maakt mijn werk zo ontzettend gaaf.

My Inspiring Community

Naast het organiseren van evenementen wil ik heel graag mijn/ons verhaal delen, andere vrouwen die ongewenst kinderloos zijn inspireren en coachen zodat ook zij hun leven weer glans kunnen geven. Daarom heb ik nog een 2e bedrijf; Mik - My Inspiring Community  Een platform voor ongewenst kinderloze vrouwen.

Het is mijn missie geworden om ongewenst kinderloze vrouwen te laten zien wat het leven nog meer te bieden heeft. Hoeveel kansen en mogelijkheden er zijn wanneer je geen kinderen kunt krijgen.

Beide bedrijven liggen mij enorm aan het hart. Of ik nu vrouwen mag coachen of vrouwen mag ondersteunen als Eventmanager. Ik doe het allebei met ongelooflijk veel liefde en plezier.