MIK – My Inspiring Event op 4 april

Mik  |  Geen reacties

Er zijn op dit moment ontzettend veel businesscoaches, Facebook en LinkedIn experts, lifestyle coaches, voedingsexperts, creatieve inspiratiebronnen, marketing deskundigen, websitebouwers, kindercoaches, mental coaches, NLP coaches etc. etc. En wellicht behoor jij ook tot een van deze experts of doe jij iets soortgelijks. Super tof! Ik vind het heel gaaf als jij ergens heel erg goed in bent en hiermee jouw klanten weet te inspireren en helpen.

Social Media

Waarschijnlijk ben jij al goed zichtbaar op social media en heb je een grote groep volgers of misschien werk je hier nog keihard aan. Je plaatst regelmatig berichten, schrijft mooie blogs, durft zelfs weleens een filmpje te posten, geeft webinars en hebt ook al een e-book geschreven. Je volgers hangen aan je lippen en de groep wordt steeds een beetje groter en groter. Super gaaf toch?

Fans ontmoeten

Maar nu komt het. Zou het niet onwijs gaaf zijn om al die fans een keer live te zien? Zou het niet heel leuk voor hun zijn om jou een keer live te ontmoeten? Helemaal in het echt. Precies zoals jij bent. Zonder mooie foto’s, zonder dat je een filmpje eerst 10x over hebt gedaan, zonder tussenkomst van een beeldscherm. Echt helemaal live. Weet jij wat voor impact dat heeft? Impact op jouw klanten, impact op jouw betrouwbaarheid, impact op jouw succes en impact op jouw omzet?

Live contact

Zichtbaar zijn op social media is ongelooflijk belangrijk. De webinars vliegen je om de oren. Kennisdelen via deze kanalen is een schot in de roos. Maar klanten willen jou ook heel graag live ontmoeten, ervaren hoe jij echt bent, zien hoe jij er in het echt uitziet en horen of het verhaal dat jij online verkondigt ook klopt met wie jij in werkelijkheid bent. Elkaar live ontmoeten is zo ontzettend waardevol maar gebeurt mijns inziens veel te weinig.

Ben jij een fan?

Heb jij zelf ook niet iemand die je volgt, waar je fan van bent, die een inspiratiebron voor jou is? Iemand waar je misschien wel een beetje tegenop kijkt of die als voorbeeld dient en waarvan je denkt “was ik ook maar zo” of “zo succesvol wil ik ook zijn”. Ik wel. Ik heb er zelfs 2. 2 vrouwen die ik bewonder, ontzettend inspirerend vind en knijter interessant om te volgen. Vrouwen waarbij ik niet kan wachten totdat ik ze live kan ontmoeten zodat ik nog meer energie en inspiratie van ze kan absorberen. Maar helaas komt die mogelijkheid maar zo weinig voor. En dat vind ik  onwijs jammer.

Mijn helden

Nou ja, dat is niet helemaal waar. De ene vrouw is Debbie Bernasco van ILOVEYOURBRAND. Debbie zie ik regelmatig want zij is mijn businesscoach en daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor. Daarnaast staat Debbie minimaal 3x per jaar op het podium en organiseert zij zeer succesvolle events waarbij ik haar eventmanager ben (super trots 😉) De andere vrouw is Lou Niestadt van The Wild & Free Society. Lou is enorm inspirerend, super creatief, heeft al verschillende boeken met de hand geschreven én geïllustreerd, maakt waanzinnige online programma’s gebaseerd op verschillende thema’s uit het leven en ze deelt haar leven, ups & downs met haar bondgenoten. Alleen… Lou staat (nog?) niet op het podium en persoonlijk vind ik dat, als fan zijnde, onwijs jammer.

Relaties ontstaan live

Nogmaals, via de social media kanalen en handige (webinar)tools kun je ongelooflijk veel doen en een grote groep in 1x effectief bereiken, maar het is en blijft toch onpersoonlijk. Er blijft een afstand en een beeldscherm tussen zitten. En daarnaast duurt het vaak maar een half uurtje tot een uurtje. Terwijl je juist zo graag eens een hele dag naar hem of haar wilt luisteren. Maar ook in contact wilt komen met andere fans, je netwerk uit wilt breiden met ‘soortgenoten’. Live ontstaan toch nog steeds de mooiste vriendschappen en (zakelijke) relaties. Maar waarom wordt hier dan nog zo weinig aandacht aan geschonken?

Mijn missie

Ik heb een missie, ik heb een ongelooflijk gaaf plan… en ik kan niet wachten om jou hierin mee te nemen, om jou te inspireren. Ik ga jou alles vertellen over het belang van het organiseren van een event. Maar ik leg je ook uit hoe je dat doet en wat er allemaal bij komt kijken. Wat moet je wel doen, maar wat ook vooral niet. Organiseer je het zelf of laat je het organiseren en richt jij je vooral op de inhoud en het bereiken van jouw doelgroep. Hoe maak je een goede presentatie en hoe doe je daarna een upsell zonder verkoop. En… ook niet onbelangrijk, hoe krijg je jouw event uitverkocht? Maar ik ga ook veel events bezoeken. Kijken hoe iemand zijn of haar event vormgeeft, kijken hoe presentaties in elkaar zitten, kijken hoe en of er een goede upsell gedaan wordt, kijken en ervaren wat ontzettend goed is om te doen maar ook kijken wat er beter zou kunnen. En dit, dit ga ik met jou delen. Zodat jij en ik hiervan kunnen leren. Super gaaf toch?

MIK – My Inspiring Event – 4 april

Uiteraard maak ik ook gebruik van de social media kanalen, schrijf ik blogs, maak ik vlogs en kun je op mijn website een gratis e-book downloaden. Maar als je echt wilt groeien met jouw bedrijf, als je ambitie hebt om op dat podium te gaan staan, als jij dat echt een keer wilt ervaren, als jij nog meer in verbinding met jouw fans wilt komen, als jij je product of dienst nog beter onder de aandacht wilt brengen, als jij nog meer kennis wilt delen, maar je geen idee hebt hoe je een event moet organiseren, kom dan op woensdag 4 april naar My Inspiring Event. Op deze dag ga ik jou, samen met Debbie Bernasco en Irma Meijer, hier alles over leren en gaan we er samen voor zorgen dat jij, in 2018, nog op het podium staat met een zaal gevuld met fans. Hoe tof is dat?

Ben jij erbij? Ik kijk er enorm naar uit om jou te ontmoeten. Aanmelden kan hier.

Lieve groet,

 

Logo MIK events

“Voor fantastische evenementen met liefdevolle aandacht, én een winstgevend resultaat!”

Laat een reactie achter