Gratis: 26 tips voor een uitverkocht event!

Een event organiseren is enorm waardevol voor jouw business. Door dit goed te doen genereer je echt meer klanten en omzet maar vooral WINST. Ben jij een coach, trainer, creatieveling of schrijver en wil jij zelf een succesvol en geslaagd event organiseren, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Download dan nu mijn gratis e-book met 26 tips voor een uitverkocht event!

E-book 3d_DEF
Banner Uitverkocht zin_1900px 250 px WEB

Speciaal voor zelfstandig ondernemers die hun kennis willen delen tijdens een event, bijeenkomst, training of workshop!

 

Uit ervaring weet ik hoe ontzettend waardevol een goed georganiseerd event is. Maar ik weet ook dat veel ondernemers hier nog mee worstelen. Geen idee hebben waar ze allemaal aan moeten denken. En waar ze moeten beginnen. En dat is hartstikke logisch. Je bent tenslotte expert in jouw vakgebied. Je weet alles over jouw eigen business. Maar een succesvol, uitverkocht en winstgevend event organiseren, dat is echt andere koek.

 

Daarom heb ik voor jou een e-book geschreven; 26 simpele geheime eventtips die keer op keer een uitverkochte zaal bezorgde, soms binnen 1 dag!

 

Een boek met 26 tips voor een succesvol, uitverkocht en winstgevend event. 26 tips die jou helpen wanneer je zelf aan de slag wilt gaan. 26 tips die ik dagelijks gebruik en inzet om supergeslaagde events voor mijn klanten te organiseren. 26 tips echt uit de praktijk.

 

Ik hoop dat je met deze tips geïnspireerd wordt om zelf aan de slag te gaan. Je mouwen op te stropen en zelf de spotlight in te stappen. Want jij bent het meer dan waard om te stralen. Om de wereld te laten zien wat jij in huis hebt. Om jouw mooie waardevolle programma te presenteren. Hoe gaaf zou dat zijn?

 

Download nu mijn gratis e-book ‘26 simpele geheime eventtips die keer op keer een uitverkochte zaal bezorgde, zelfs binnen 1 dag!’