Hoge eisen

Een succesvolle businessvrouw stelt hoge eisen aan haar werk. Goed is niet goed genoeg. Als ondernemer weet ik daar alles van. Alles wat je doet moet enorm goed verzorgd en strak georganiseerd zijn, tot in detail geregeld. Maar, dit kost behoorlijk wat tijd en energie. Tijd die je eigenlijk helemaal niet hebt. Energie die je er eigenlijk niet aan wilt verspillen. Jij schenkt liever jouw aandacht aan de klanten, het maken van content, het bedenken van nieuwe plannen maar ook aan je gezin, sociale contacten, sporten of andere tijdsbestedingen.

Samenwerking vergroot jouw succes!

Daarom is het best wel handig en fijn om samen te werken met een goede VA en/of eventmanager die als doel heeft jouw succes te vergroten. Iemand die jou werk uit handen neemt, met jou meedenkt en jou ontzorgt. Iemand die jouw klanten met net zoveel liefde en warmte aanspreekt als dat jij dat zelf zou doen. Iemand die jou attendeert op de verjaardag van een klant. Iemand die van aanpakken weet, orde en overzicht houdt. Iemand die aan een half woord genoeg heeft.

Zou het niet fijn zijn en enorm veel rust geven om die persoon naast en achter je te hebben staan?

 

 

Wanneer neem je nu een VA en/of Eventmanager in de arm?

wanneer jij je alleen maar bezig wilt houden met zaken waar jij goed in bent en energie van krijgt

wanneer je merkt dat je stagneert in jouw bedrijfsgroei

wanneer je structureel tijd te kort komt

wanneer je veel te veel tijd kwijt bent aan ‘saaie’ technische en organisatorische zaken i.p.v. aan klanten, het vinden van klanten, het maken van plannen of het creëren van content

wanneer je een event of training wilt organiseren

wanneer je er van baalt dat je zo weinig tijd hebt voor je gezin, sociale contacten, vrije tijd of hobby’s

Totale ontzorging

Hoe heerlijk zou het zijn als alle taken waar jij geen zin in hebt of energie van krijgt uit handen worden genomen? Hoe lekker is het wanneer je niet meer tot ’s avonds laat achter de computer zit? Hoe fijn zou het zijn als jij je alleen maar hoeft te richten op jouw klanten, het bedenken van nieuwe plannen, het maken van content en misschien wel het voorbereiden van de presentatie voor jouw event of training?

Ik ontzorg jou door jouw online sparringpartner te zijn die met jou meedenkt en taken uit handen neemt. Van o.a. het redigeren van teksten, het inplannen van social media berichten, het inplannen van afspraken, het plaatsen van blogs op je website, het aanmaken en klaarzetten van webinars, het bijhouden en invoeren van workflows in mailingsystemen en het organiseren van trainingen en evenementen. Geeft dat geen enorme rust? Bied dat geen nieuwe mogelijkheden?

Ik doe dit allemaal vanuit huis. Je hoeft dus geen werkplek voor mij te huren. En daarnaast werk ik als zelfstandig ondernemer, je hoeft dus ook niet iemand in dienst te nemen met alle risico’s van dien. Daarnaast ben ik zelf ook ondernemer, ik weet dus als geen ander hoe belangrijk jouw bedrijf voor jou is. Maar ook hoe ontzettend waardevol jouw klanten zijn en hoe liefdevol en zorgvuldig jij daarmee om wilt gaan.

Samen bouwen aan jouw bedrijf

Ik denk graag met je mee en voer taken voor je uit. Ik ondersteun je waar jij dat nodig hebt zodat:

jouw mooie bedrijf kan groeien naar the next level

jij nieuwe plannen kunt maken

jij de energie hebt om te doen wat je het allerliefste doet

jij tijd overhoudt voor je gezin, sociale contacten en hobby’s

jij eindelijk de tijd hebt om die langgekoesterde opleiding te gaan volgen

jij er niet meer alleen voor staat

Mik my inspiring events_DSC1352

Eventmanagement

Geef jij liever de hele organisatie van jouw event uit handen zodat jij tijd overhoudt? Dat kan natuurlijk ook. Wat doe ik o.a. voor jou:

Aanwezigheid op jouw 1-, 2- of 3-daags event

Overleg met jou

Overleg met cateraar

Overleg met techniek (licht en geluid)

Opstellen draaiboek

Contact met drukker (bijv. t.b.v. werkboek)

Contactpersoon voor gasten m.b.t. facilitaire zaken als locatie, route, dieetwensen, overnachtingsmogelijkheden etc.

Opstellen deelnemerslijst

Badges maken

Overige werkzaamheden

Contact

VA

Ben je op zoek naar een sparringpartner, iemand die taken van je overneemt en jou ontzorgt. Dat kan. Wat doe ik o.a. voor jou:

Teksten redigeren

Social media berichten inplannen

Blogs posten

Webinars inplannen

Afspraken maken

Nieuwsbrieven versturen

Workflows maken

Artikelen bestellen

Contacten met leveranciers onderhouden

Bijeenkomsten organiseren

Evenementen organiseren

Overige werkzaamheden

Samenwerken

VIP-dag

Wil jij een training, masterclass of event organiseren maar weet je niet waar te beginnen? 

Tijdens deze exclusieve dag sta jij centraal. Samen gaan we de grote lijnen van jouw event, training of masterclass uitzetten. Natuurlijk is het ook mogelijk om met een specifiek vraagstuk of onderdeel aan de slag te gaan.

Aan het eind van de dag ga je met een concreet plan onder de arm de deur uit!

Referenties-MIK

Wow! Wat een prachtig event heeft Mariska neegezet met haar My Inspiring Event! Alles was tot in de puntjes verzorgd en ik ben ontzettend geïnspireerd geraakt om zelf een event te gaan organiseren. Waar ik 's ochtends nog dacht dat het mij nooit zou lukken om een event te organiseren, had ik 's middags al een concreet plan en heel veel zin om aan de slag te gaan! Bedankt Mariska voor je goede zorgen en inspirerende dag! Je bent een topper!

Marije de Jong, Natural Flow Coaching

Referenties-MIK

Op een prachtige locatie in Eck en Wiel het My Inspiring Event van Mariska bijgewoond. Een fantastisch en tot in de puntjes georganiseerde bijeenkomst met een fijne groep ondernemende vrouwen. Waanzinnig inspirerende en leerzame dag vol energie! Complimenten voor Mariska die mij hiermee het vertrouwen en de kennis heeft meegegeven om zelf de stap te zetten naar de organisatie van een event. Zeer de moeite waard!

Dorris Vlas, Eleonore Equus

Referenties-MIK

Vandaag bij Mariska's eigen event geweest. Hartelijke ontvangst, waardevolle info gedeeld, logistiek was top geregeld en de innerlijke mens werd ook goed verzorgd. Chapeau Mariska!

Yvonne Veenendaal, Orizzonte

Referenties-MIK

Mariska is gedreven, sociaal en ondernemend. Als zij ergens haar tanden in zet dan kun je er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Organiseren en regelen kan ze als de beste. Het is een feest om met Mariska samen te werken.

Pascale van Amelsfoort, Accretio Advies

Referenties-MIK

Mariska is meer dan je van een VA verwacht; accuraat, alert, meedenkend, zelfstandig, overzicht bewarend, een geweldige sparringpartner en altijd een stapje vooruit. Ze was voor mij echt een rots die ervoor zorgde dat ik me kon richten op de juiste dingen. Voeg daarbij een warme, zorgzame, inlevende, eerlijke en directe persoonlijkheid toe en je hebt een vrouw die de dingen boven verwachting voor je regelt. Mariska is goud waard!

Marjolijn Desmet, SY(N)C